zaterdag 10 april 2010Om alle leuke en mooie creaties te laten zien die gemaakt zijn door het Hobbykoffertje designteam, heeft MONIQUE een designteam blog geopend. MONIQUE en de dames kunnen hier in zelf hun creaties showen! Natuurlijk is het erg leuk als we op dit speciale blog veel volgers krijgen en dat hoopt MONIQUE met een leuke blogcandy snel voor elkaar te krijgen. Vanaf 50 volgers wordt er een cadeaubon van Het Hobbykoffertje verloot van € 15,00! Wat moet je hier voor doen?

1. Meld je aan als volger van dit blog

http://hobbykoffertjedesignteam.blogspot.com/

2. copieer het logo van Het Hobbykoffertje en zet het in je blog (zie foto boven of beneden bij ons logo) en vermeld erbij; blogcandy bij Het Hobbykoffertje
3. geef in een berichtje in dit blog aan dat je mee wilt doen voor de candy (leuk, origineel of grappig)

Deze candy blijft staan totdat de 50 volgers gehaald zijn. Daarna kiest MONIQUE aan de hand van het leukste, grappigste of origneelste berichtje wie de candy heeft gewonnen. De winnaar ontvangt de cadeaubon van € 15,00 van het Hobbykoffertje thuis.


Verder is er nog een super webwinkel actie! Bij iedere bestelling vanaf € 25,00 ontvangt iedere klant een lotnummer. Met dit lotnummer doe je mee aan onze super leuke actie met als prijs: een rose Cuttlebug (adviesprijs €104,95!!) Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, de enige voorwaarde is dat je voor minimaal € 25,00 besteld (excl. onze lage verzendkosten) bij vermeerdering van de € 25,00 vermeerdert ook het aantal loten, dus bij een bestelling van € 50,00 2 loten enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten